Из мислите на АриЯ

АриЯ

Откъси от книгата

В тази малка книжка съм Ви подбрала едни от моите лични мисли на теми: живот, любов и най-вече мотивационни цитати за осъществяване на мечти и цели.

 

Никога не съм смятала, че съдържанието на една книга би могло да се опише в няколко реда, затова в следващите слайдове ще ви предствя кратка извадка от нея за да имате възможността да се запознаете с нея, а и тя с Вас.

 Насладете се!

 

§
§Не се задържайте в мрачното минало, ако искате да имате светло бъдеще.
§
§Човек винаги трябва да поддържа пеперудите в стомаха си живи. Било то с любов или някаква цел, която да преследва. И във всеки един момент, в който помисли за нея пеперудите да полудяват там вътре. Стремете се да бъдете активни личности и не допускайте да превърнете пеперудите си обратно в гъсеници.
§
§Но какво ли ще си помислят хората?”- въпросът, който е убил толкова много мечти…
§
§Мечтите са прекрасно нещо, но те също така могат да доведат и до голямо разочарование при мързеливите и нерешителни хора.
§
§Най- добрата връзка би била тази, коята нито един от двамата не изпитва нужда да променя другия. Тази, в която можеш уверено да заявиш: “Да, доволен/на съм от това, което имам до себе си.”
§
§Никога, никога не робувайте на хорското мнение. Не се страхувайте да покажете на целия свят колко сте щастливи.
§
§Едва когато се научих да не рисувам живота си по чужд образец и очаквания, разбрах как се живее.
§
§Ако искате да бъдете различни, бъдете добри.
§
§
Точно така! Реших да “отворя една скоба” в книгата си, в която да Ви предложа една различна АриЯ. АриЯ на емоцията, на чувствата, на красотата, скрита дълбоко в душата. Всички тези чувства са разпиляни из редовете на стиховете подбрани специално за Вас.
В тази част се съдържат и двете мои най- изживяни за мен творби. Едната,  специално посветена на всички Вас, които имат сестра, другата принадлежи на един човек, който вече не е сред нас, а именно най- добрата ми приятелка и леля.