Контакти Пишете ни
Начало Условия Най-често задавани въпроси Най-успешни активни проекти Най-нови книги Реклама Успешно приключили проекти
Реклама  
 
Други   .
Оn-line помощ
  book@dreambook.bg
.
.

Получени плащания

 
1. Hурджихан Нури Бекир
2. Владимир Галинов Чернев
3. Ахмед Мехмедов Бозов
4. Ахмед Мехмедов Бозов
5. Ахмед Мехмедов Бозов
6. Ахмед Мехмедов Бозов
7. Ахмед Мехмедов Бозов
8. Ахмед Мехмедов Бозов
9. Ахмед Мехмедов Бозов
10. Ахмед Мехмедов Бозов
11. Ахмед Мехмедов Бозов
12. Ахмед Мехмедов Бозов
13. Стоян Петков Авджиев
14. Стоянка Николова Ангелова-Гьорер
 

Неполучени плащания

 
1. Метин Мехмедов Арифов
2. Мина Хиен Нгуен
3. Иванка Иванова Чалъкова
4. Иванка Иванова Чалъкова
5. Ахмед Мехмедов Бозов
6. Ахмед Мехмедов Бозов
7. Ахмед Мехмедов Бозов
8. Ахмед Мехмедов Бозов
9. Ахмед Мехмедов Бозов
10. Алиш Мусов Дженев
 

От сърце до сърце

 
 
Резюме  

Моят проект „От сърце до сърце“  е книгата, която ще ви отдели за малко от ежедневието и ще ви накара понякога да се усмихнете, понякога да се натъжите, а понякога просто да се замислите, защото в нея има стихотворения и поеми, които ще ви накарат да се потопите в хармония. 

 
PDF  
Оттук можете да изтеглите откъс от книгата в PDF формат
 
Откъс от книгата  

Моят проект „От сърце до сърце“ е книгата, която ще ви отдели за малко от ежедневието и ще ви накара понякога да се усмихнете, понякога да се натъжите, а понякога просто да се замислите, защото в нея има стихотворения и поеми, които ще ви накарат да се потопите в хармония. Именно това, което ще ви развълнува са чувствата скрити в текста. А чувствата са хармонията, която чрез приятното послание в творбите ми, ще ви отведе, към сърцата ни. Защото в сърцата ни е заложена същността на нашето съществуване. Тази хармония не е звукът, чуван по време на чат във Фейсбук, нито пък звук чуван от клаксона на бърза кола. Тази хармония е нещо по-ценно, която цена не осъзнаваме. Цената да бъдем себе си, а един човек е себе си, само ако се е добрал до същността на съществуването му на този свят. Някога заслушвали ли сте се в тишината на есенните листа, в тишината на течащото поточе, в тишината на чистото небе? Може би да, може би не. А кой се е заслушвал в тишината на сърцето си? Скъпо читателю, в тишината на твоето сърце, говорят всички чувства, които таиш в себе си. По-точно в себе си таиш свободата на сърцето си и за да може тази свобода да бъде в живота ти, трябва да я покажеш - трябва да покажеш чувствата си. Събрах най-добрите четиридесет стихотворения и поеми, писани в годините на моето израстване, в книгата „От сърце до сърце“. Направих го, за да мога да ви разкажа няколко случки, красиви думи, нежни поуки и топли рими. Какъв съм кой съм, няма значение, наричат ме просто Тихият, затова ела в тишината с мен и да се насладим на хармония, която крие свободната личност, не поробената от ежедневието. Единственото значение е думите от моето сърце, да стигнат до твоето. „От сърце до сърце“ е разделена на 7 раздела, като всеки раздел има своето специфично послание. Разделите са:

Първи раздел - "Любов"

Втори раздел - "Раздяла"

Трети раздел - "Вяра за нова любов"

Четвърти раздел - "Ех, човечност"

Пети раздел - "Философия за живота"

Шести раздел - "Шепота от детството"

Седми раздел - "Да опазим природата чиста"

За влюбените имам стихове в рози, за разделените утеха, за тези които искат ново начало е скрита сила и надеждност, човечността е описана с добрината, живота с неговите страдания е обяснен с красотите му, възрастните откриват детето в себе си, чрез римите, човек намира домът си в природата, чрез картината в произведенията. Всичко това е хармонията на твоето сърце, криеща се в стихове, изпълнени с цвят. Темите са подходящи за всеки читател. „От сърце до сърце“ е изпълнена с разнообразие, водещо до една цел. Целта да се отделиш за малко от ежедневието, което само те смачква и да се потопиш, в което чувство пожелаеш.

 

© Никола Мукаил Гьорер Всички права запазени.
Публикувано:
2016-10-17

2016-12-31
КРАЙНА ДАТА
(31) от (100)
продадени книги
(0)
дарения
(310) от (1000)
набрани средства
10
цена
 
Проектът е приключен
 
Автор  
Никола Мукаил Гьорер
Биография  

Казвам се Никола Мукаил Гьорер. Студент съм и уча Медицинска Рехабилитация и Ерготерапия. Въпреки че съм се насочил в сферата на медицината, моята тръпка винаги ще бъде литературата. Заинтересуван от тайните на живота пиша от детска възраст. Онова мое детско въображение умееше да гледа на нещата така сякаш разтягайки реалността, търсех във всяка една разтегната тънкост част от мечтите. Пиша разкази, стихотворения и поеми. Винаги съм вярвал, че в този свят, пълен със страдание, мъка и болка има малка искрица, която осветлява този мрак. В по-малка възраст, нямах куража да показвам творбите си на никого, дори и на родителите си. Но когато взех да се осъзнавам, като зряла личност, започнах да ги показвам на приятели, роднини, учители, дори и на непознати във влаковете и автобусите и когато забелязах  тяхното впечатление, тогава реших да подходя вече по-смело, реших да напиша книга.